bevat 0 artikelen
  • Opening op afspraak, tel. 06-10068387.
  • Levertijd is normaal 1 - 2 werkdagen. 
  • TOTALE LEEGVERKOOP!  KORTINGEN TOT MAAR LIEFST 60%
  • Verzendkosten € 4,95
  • Boven € 75 gratis verzending

Retourneren

Het retourneren van bestelde goederen is uiteraard mogelijk. U mag de gekochte artikelen binnen 14 dagen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd retourneren, zonder opgaaf van reden.

 

klik hier om het retourformulier te downloaden.. Mocht het retourformulier niet zijn meegestuurd dan kan het zo zijn dat de afhandeling vertraging oploopt.

 

Retourzendingen dienen te voldoen aan de volgende eisen:


  • Download het retourformulier, vul deze in en stuur deze samen met uw bestelling retour.
  • Stuur de retourzending naar ons op en bewaar het ontvangstbewijs goed. Als u een artikel terugstuurt in een envelop en het raakt kwijt omdat er geen track and trace code op zit, of het artikel gaat stuk, dan bent u daar zelf verantwoordelijk voor.
  • De artikelen mogen niet gebruikt en/of gewassen zijn en/of ruiken naar rook/parfum en/of make-up vlekken hebben. De artikelen moeten, mits aanwezig bij ontvangst, voorzien zijn van alle originele labels en in de originele verpakking zitten. Mocht u er achter komen dat het zojuist ontvangen product schade heeft, bel of mail ons dan direct om dit te melden.

 

De procedure:

 

1. Meld binnen 14 dagen na aankoop bij onze klantenservice dat je een artikel retour wilt sturen en of dat je daar een ander artikel voor wilt ontvangen.
2. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag terug binnen 3 werkdagen.

 

Het retouradres is :

 
Voetbalfanwinkel.nl
Afdeling retouren
p/a Oeldershof 15,
5808 BT Oirlo


Let er op dat u bij afgifte van het pakket een verzendbewijs krijgt. Bewaar deze goed totdat u van ons de bevestiging heeft dat het pakket bij ons is binnengekomen!

Betaalmethodes

payment icons

Contact

Tel : 06-10068387

info@voetbalfanwinkel.nl
Contactformulier


Klantenservice

Tel : 06-10068387 

Email: info@voetbalfanwinkel.nl 

 

 

Klantenservice